Katup Kupu Eksentrik Kanthi Aktuator Pneumatik
  • Katup Kupu Eksentrik Kanthi Aktuator PneumatikKatup Kupu Eksentrik Kanthi Aktuator Pneumatik

Katup Kupu Eksentrik Kanthi Aktuator Pneumatik

tutup kupu eccentric karo Pneumatic actuator struktur prasaja, ukuran cilik, bobot entheng, biaya kurang lan bisa diinstal ing trowongan online ndhuwur, sawise loro limang operasi kontrol tutup solenoid trep, uga bisa nyetel medium aliran. Digunakake kanthi akeh ing macem-macem kahanan kerja.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Katup Kupu Eksentrik Kanthi Aktuator Pneumatik


1. Pengenalan produk

katup kupu eksentrik karo aktuator Pneumatik bisa nganggo macem-macem bahan kanggo macem-macem media. resistance Cairan cilik, diameteripun gedhe pneumatic kupu tutup nalika kanthi mbukak area circulation efektif gedhe, mbukak lan nutup cepet, pegawe-saving, rotasi disk 90 ngarepke bisa rampung kanggo mbukak lan nutup, amarga piring kupu ing loro-lorone saka gaya medium batang meh padha, lan arah torsi ngelawan, supaya bukaan lan nutup torsi cilik, kurang meksa bisa entuk sealing apik.

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Tekanan kerja

PN10

PN16

Tekanan cangkang

1,5 Mpa

2.4 Mpa

Tekanan kursi

1.1 Mpa

1.76Mpa


3. Fitur Produk lan Aplikasi

klep kupu eksentrik karo aktuator Pneumatic punika struktur prasaja, kompak, torsi operasi cilik; Rotasi mbukak kanthi cepet lan akeh digunakake ing panganan, obat-obatan, industri kimia, minyak bumi, tenaga listrik, tekstil cahya, kertas lan sumber banyu lan saluran banyu liyane, pipa gas kanggo ngatur aliran lan ngontrol sirkulasi media.


4. Detail Produk

Bahan awak katup kupu-kupu eksentrik kanthi aktuator Pneumatik bisa dadi wesi, baja karbon. Stainless steel, etc, disc bisa wesi baja karbon, stainless steel, perunggu, etc. jog bisa karet utawa baja wesi. bisa dioperasikake kanthi bebas nganggo tuas gagang, gear cacing utawa aktuator.

5. Kualifikasi produk

klep kupu eksentrik karo aktuator Pneumatik duwe desain asli, teknik apik banget, pabrikan sing sampurna lan cara uji coba lengkap, wis lulus sertifikasi sistem mutu internasional ISO9001.


6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

Kita duwe saham tutup kupu-kupu eksentrik kanthi aktuator Pneumatik, saengga wektu pangiriman bakal cendhak. Bisa dikirim liwat transportasi segara .transportasi sepur, transportasi udara utawa liyane. Periode jaminan kudu 12-18 sasi.


7. FAQ

Pira taun perusahaan sampeyan nggawe peralatan kasebut?

Luwih saka 16 taun.


Apa sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

ISO9001


Apa sampeyan bisa ngrancang peralatan miturut ukuran kita?

ya wis


Carane adoh pabrik sampeyan saka bandara?

Kira-kira 1 jam saka bandara tianjin.


Ing endi pabrik sampeyan?

Distrik Jinnan, kutha Tianjin.


Apa sampeyan duwe manual instalasi sing rinci lan profesional?

ya, kita bisa nyedhiyani manual instalasi rinci lan profesional.


Apa sampeyan nyedhiyani sampel? Gratis utawa biaya?

Kita bisa menehi conto lan gratis.


Apa istilah pembayaran sampeyan?

30 dina sawise BL ditampilake.


Suwene wektu pangiriman sampeyan?

Accoding kanggo jumlah nyata


Hot Tags: Katup Kupu Eccentric Kanthi Aktuator Pneumatik, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, China, Murah, Rega Murah, Dhaptar Rega, Kutipan

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.