F4 Resilient Kursi Gate Valve
  • F4 Resilient Kursi Gate ValveF4 Resilient Kursi Gate Valve

F4 Resilient Kursi Gate Valve

F4 tutup gapura kursi tahan banting saliyane kaluwihan saka tutup gapura jog elastis, lan bisa mbukak tutup luwih intuisi, mbukak lan nutup cepet lan andal, supaya asring digunakake ing geni lan sistem industri, umume diinstal ing kadohan dhuwur saka lemah. Katup iki ngatasi segel tutup gerbang umum sing kurang, lemes elastis, gampang teyeng lan cacat liyane.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

F4 Resilient Kursi Gate Valve


1. Pengenalan produk

Awak lan tutup tutup tutup gapura kursi F4 dibentuk sepisan, ora ana mesin maneh, ora nggunakake cincin tembaga sing nutup, nyimpen logam non-ferrous; Ora ana jugangan ing ngisor tutup tutup sing tahan banting, lan ora ana slag sing akumulasi. Tingkat kegagalan bukaan lan tutup tutup gapura kurang; Mulane, katup gapura sing tahan banting bakal dadi arah pangembangan katup gapura, lan industri pasokan banyu gelem nggunakake jinis katup.

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Tekanan kerja

PN10

PN16

Tekanan cangkang

1,5 Mpa

2.4 Mpa

Tekanan kursi

1.1 Mpa

1.76Mpa


3. Fitur Produk lan Aplikasi

F4 resilient seat gate valve is Simple structure, kompak, torsi operasi cilik; Rotasi mbukak kanthi cepet lan akeh digunakake ing panganan, obat-obatan, industri kimia, minyak bumi, tenaga listrik, tekstil cahya, kertas lan sumber banyu lan saluran banyu liyane, pipa gas kanggo ngatur aliran lan ngontrol sirkulasi media.


4. Detail Produk

Bahan awak saka tutup gerbang kursi tahan F4 biasane wesi ulet, cakram uga ulet, kursine karet. bisa dioperasikake kanthi bebas nganggo tuas gagang, gear cacing utawa aktuator.

5. Kualifikasi produk

Katup gerbang kursi sing tahan F4 duwe desain asli, teknik sing apik banget, pabrikan sing sampurna lan cara uji coba lengkap, wis lulus sertifikasi sistem mutu internasional ISO9001.


6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

Kita duwe stok tutup gerbang kursi tahan F4, saengga wektu pangiriman bakal cendhak. Bisa dikirim liwat transportasi segara .transportasi sepur, transportasi udara utawa liyane. Periode jaminan kudu 12-18 sasi.


7. FAQ

Pira taun perusahaan sampeyan nggawe peralatan kasebut?

Luwih saka 16 taun.


Apa sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

ISO9001


Apa sampeyan bisa ngrancang peralatan miturut ukuran kita?

ya wis


Carane adoh pabrik sampeyan saka bandara?

Kira-kira 1 jam saka bandara tianjin.


Ing endi pabrik sampeyan?

Distrik Jinnan, kutha Tianjin.


Apa sampeyan duwe manual instalasi sing rinci lan profesional?

ya, kita bisa nyedhiyani manual instalasi rinci lan profesional.


Apa sampeyan nyedhiyani sampel? Gratis utawa biaya?

Kita bisa menehi conto lan gratis.


Apa istilah pembayaran sampeyan?

30 dina sawise BL ditampilake.


Suwene wektu pangiriman sampeyan?

Accoding kanggo jumlah nyata


Hot Tags: F4 Resilient Seat Gate Valve, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, China, Murah, Rega Murah, Daftar Harga, Kutipan

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.