Wesi Centric Flange Kupu Valve
  • Wesi Centric Flange Kupu ValveWesi Centric Flange Kupu Valve

Wesi Centric Flange Kupu Valve

Bahan katup kupu-kupu flange sentris wesi bisa dadi wesi / wesi ulet. iku instalasi cepet. Prasaja lan dipercaya. Operasi fleksibel lan pangopènan sing trep. perusahaan kita ngenalaken teknologi majeng manca lan nggunakake bahan kualitas dhuwur.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Wesi Centric Flange Kupu Valve


1. Pambuka produk

Dawane struktur katup kupu flange sentris wesi yaiku sambungan flange standar. Iku nggunakake segel karet alus. Katup nduweni karakteristik struktur sing prasaja, pangopènan sing trep, sealing sing dipercaya lan liya-liyane. Katup iki digunakake ing gas industri, gas kotamadya lan perlindungan lingkungan, sistem ventilasi. , Jeneng pisanan ", lan bakal tulus nggawe lan nuduhake sukses karo kabeh klien kanggo Pabrik Customized China Gear Dioperasikake Cast Iron / Ductile Iron Lugged Butterfly Valve, Kita janji kanggo nyoba kita paling apik kanggo nyedhiyani sampeyan karo kualitas dhuwur lan layanan efisien. Pabrik Customized China Butterfly Valves, Cast Iron Lugged Butterfly Valves, Kita ngurmati awake dhewe minangka perusahaan sing kalebu tim profesional sing kuat sing inovatif lan berpengalaman ing perdagangan internasional, pangembangan bisnis lan kemajuan produk. Kajaba iku, perusahaan tetep unik ing antarane para pesaing amarga standar kualitas sing unggul ing produksi, lan efisiensi lan keluwesan ing dhukungan bisnis.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Tekanan kerja

PN10

PN16

Tekanan cangkang

1,5 Mpa

2.4 Mpa

Tekanan kursi

1.1 Mpa

1.76Mpa


3. Fitur Produk lan Aplikasi

wesi centric flange kupu tutup karo struktur prasaja, tightness apik lan digunakake digunakake ing medium meksa kurang lan tengah, kayata sumber banyu lan got, daya listrik, bensin kimia industri, metalurgi lan perdagangan liyane.


4. Detail Produk

Bahan awak saka wesi centric flange kupu tutup bisa matak wesi / wesi ulet, disc bisa wesi, baja karbon, stainless steel, tembaga, etc. kursi bisa EPDM, NBR, VITON, etc. bisa dioperasikake kanthi bebas nganggo tuas gagang, gear cacing utawa aktuator.

5. Kualifikasi produk

wesi centric flange kupu tutup duwe desain asli, technique kepileh, Pabrik sampurna lan cara testing lengkap, wis lulus sertifikasi sistem kualitas internasional ISO9001.


6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

We duwe saham gedhe saka wesi centric flange kupu tutup, supaya wektu pangiriman bakal cendhak. Bisa dikirim liwat transportasi segara .transportasi sepur, transportasi udara utawa liyane. Periode jaminan kudu 12-18 sasi.


7. FAQ

Pira taun perusahaan sampeyan nggawe peralatan kasebut?

Luwih saka 16 taun.


Apa sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

ISO9001


Apa sampeyan bisa ngrancang peralatan miturut ukuran kita?

ya wis


Carane adoh pabrik sampeyan saka bandara?

Kira-kira 1 jam saka bandara tianjin.


Ing endi pabrik sampeyan?

Distrik Jinnan, kutha Tianjin.


Apa sampeyan duwe manual instalasi sing rinci lan profesional?

ya, kita bisa nyedhiyani manual instalasi rinci lan profesional.


Apa sampeyan nyedhiyani sampel? Gratis utawa biaya?

Kita bisa menehi conto lan gratis.


Apa istilah pembayaran sampeyan?

30 dina sawise BL ditampilake.


Suwene wektu pangiriman sampeyan?

Accoding kanggo jumlah nyata


Hot Tags: Wesi Centric Flange Butterfly Valve, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, China, Murah, Low Price, Price List, Kutipan

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.